Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Оновлений Hyundai Santa Fe знову кращий у класі

Рестайлінговий позашляховик від корейської компанії Hyundai привертає увагу не тільки підтянутим зовнішнім виглядом, а і вдалим підходом до модернізації технічної начинки та покращенням інтер҆ єру. Насправді, оновлений Santa Fe можна вважати наступником кроссовера, що зняий з конвейєра, адже модель переїхала на нову платформу від седан під назвою Sonata. На європейському ринку новачок з҆ явиться восени 2020 року з базовою ціною від 45 тисяч євро.

Перехід на нову платформу перш за все пов҆ язаний з необхідністю впровадження гібридних силових установок. Також, з першого погляду помітно, що оновлений кроссовер збільшився в розмірах, тому в салоні автомобіля стало просторіше та комфортніше, особливо пассажирам заднього ряду. Найцікавіше виробник сховав під капот і це власна розробка корейського бренду – 1,6-літровий бензиновий турбодвигун з҆ єднаний з електромотором на 90 к.с., які разом розвивають 261 к.с. та 350 Нм крутного моменту. Крім цього, на кроссовері буде доступний 2,2-літровий дизель на 200 к.с. та 440 Нм крутного моменту. Разом з силовими установками працюватиме новий 8-ступеневий автомат з подвійним щепленням. Відповідно до нового стилю, корейці запровадили на кроссовері новий дизайн, який придає позашляховику сучасний образ міського автомобіля представницького рівня. Збільшена радіаторна решітка та вузькі світлодіодні фари поєднані напрочуд вдало, що зробити не так просто. Гібридні модифікації нового Hyundai Santa Fe поставлятимуться з набором аеродинамічних колісних дисків діаметром 19-дюймів, а у якості опції доступні навіть 20 дюймові колеса. Також, розширено палітру кольорів окраски кузова аж до дев҆ яти варіантів.

Інтер҆ єр Hyundai Santa Fe 2020 модельного року виглядає футуристично та одночасно якісно. Всередені кроссовер зберіг непогану ергономіку з місця водія, що не завжди зустрінешь в автомобілі який розроблено та виготовлено за межами Німечини. Як і всі інші виробники, корейці привнесли в салон новачка сучасні технології – цифрову панель приладів та екран мультимедійної системи з підтримкою Apple CarPlay та Android Auto.

Крім сучасних опцій в сфері розваг та керування, автомобіль отримав систему напів автономного керування та утримання смуги, що запобігає зіткненню кроссовера з автомобілями які рухаються поруч. Зі слів виробника, новачок значно покращив безпеку, поведінку при маневруванні та поліпшив рівень звукоізоляції салону. З нетерпінням очікуємо новий Hyundai Santa Fe у офіційного дилера марки для проведення порівняльного тесту з конкурентами…

 

 

09.06.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Оновлений Hyundai Santa Fe знову кращий у класі

Політика конфіденційності